28 Ağustos 2014 Perşembe

En Kolay Kredi Veren Banka

EN KOLAY KREDİ VEREN BANKA

İnsan olarak bazı anlar gelir ki hiç cebinize paranız kalmaz ve acil para lazım olu..Bu durumlarda hemen para bulmak istersiniz fakat kimsede para bulunmaz ve hemen bir bankaya gidersiniz. Fakat kredi almak o kadarda kolay değildir.


Bankalar arası kredi yarışı

Son zamanlarda artan talep üzerine bankalar kredi konusunda bir yarış halindeler. Başvuranları en kısa sürede sonuçlanması için cep telefonlarından sms ile tc numarasının gönderilmesi sonucunda kredi yanıtı geri sms ile bildirilmektedir. Bu süreç içinde gelen tc numarası ile kredi siciline bakılarak geri bildirim yapılmaktadır. Olumlulan sonuçlar ile bankaya davet edilen insanlardan maaş yazısı, nüfus cüzdanı, gerektiğinde ipotek veya kefil istenerek işlem yapılmaktadır. Tabiki o anda kefil bulmak para bulmaktan daha zordur.


Bankaların bu prosedürlerinin hepsini uygulamayan bankalarda mevcuttur. Bunlardan biri Denizbank ve bir diğeri Teb bankasıdır. Bu iki banka hem dosya masrafı talep etmiyor, hem de anında krediyi kefilsiz şartsız kredi sicilinin durumuna göre kolayca çıkartıyor. Dilerseniz cep telefonlarından sms ile dilerseniz banka şubelerinden dilersenizde bu bankaların atm’ lerindenTc numaranızı girerek bu bankaların kredilerinden yaralanabilirsiniz. Ayrıca yeni kurulan bankaların kredi verebilme kriterlerinin düşük olması olasılığını da göz ardı etmemeli ve bu yeni bankaları yakından takip etmeniz yararınıza olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder