12 Eylül 2014 Cuma

Garanti Bankası Limit Sorgulama


1946 yılında Ankara'da kurulan Garanti Bankası, 30 Haziran 2014 tarihi itibarıyla 109,3 milyar ABD Doları’na ulaşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük ikinci özel bankası konumundadır. Kurumsal yönetişim alanındaki en iyi uygulamaları kendine örnek alan Garanti’nin yönetiminde iki güçlü kurum, Doğuş Holding ve Dünya'nın en büyük finans kuruluşlarından BBVA, eşit ortaklık ilkesiyle hareket etmekte ve uyum içinde çalışmaktadır. Yurt içinde 984 şube, Kıbrıs’ta 6, Lüksemburg ve Malta’da birer olmak üzere yurtdışında 8 şube üstün teknolojik altyapıya sahip 4.000 ATM, ödüllü Çağrı Merkezi, mobil, internet ve sosyal bankacılık platformlarından oluşan çok kanallı dağıtım ağıyla Garanti; 19.000’den fazla çalışanı ile tüm müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.
Garanti Bankası limit sorgulama işlemini tüm Garanti Bankası şubelerinden kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası limit sorgulama için diğer bir yöntem ise Garanti Bankası'nın cep şubesini kullanarak ilgili adımları takip etmektir. Garanti Bankası limit sorgulama için bir diğer yöntem ise Garanti Bankası'nın internet şubesinden online işlemler menüsünü kullanmaktır. Aynı zamanda web üzerinden hizmet veren bir çok siteden online olarak limit sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası limit sorgulama işlemlerinizi size uygun olan yöntemle gerçekleştirerek kredi limitlerinizi ve kredi kartı limitlerinizi öğrenebilirsiniz. Böylelikle limit değişikliği yapabilir ve gerekli işlemler için bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder