29 Ağustos 2014 Cuma

Garanti Bankası Borç Erteleme

Garanti Bankası’ndan çekilen krediye ait taksitlerinin ertelenmesi
Garanti Bankası’ndan çekmiş olduğunuz kredinin taksitlerini düzenli öderken, aniden gelen bir harcama ile taksitlerinin aksaması sonucu kredi siciline etki edeceğinden bu durumlarda garanti bankasının yapmış olduğu Tam destek kampanyasıyla kredi taksitlerinizi erteleyebilir hatta taksitleriniz yeniden yapılandırarak ödeyebileceğiniz tutar kadar küçük parçalara bölebilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Kartı borçlarınızı erteleme
Garanti Bankasının müşterilerine sunmuş olduğu kolaylıklar sadece kredilerde sınırlı değil, kullanmış olduğunuz kredi kartlarına ait borçların öteleyerek ödenmesini sağlayan avantajları da mevcuttur. Mesela ekstre atlat kampanyası ile kredi kartı borcunuzun minimum tutarının ödenmesi sonrasında kalan borç tutarının bir sonraki ekstre dönemine kadar ertelenmesini kapsamaktadır. İşte bu kampanyadan yararlanmak için hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihinden bir gün öncesine kadar bankaya internet veya bireysel başvurunun yapılması ve bu tarih aralığında ekstrenin minimum tutarlarının ödenmesi kesinlikle gerekmektedir.
Ekstre atlat kampanyasından minimum ödeme yapıldıktan sonra 100 TL ile 15.000 TL arasındaki meblağlar ertelenebilmektedir. Bu kampanya hizmeti karşılığında atlatılan bakiye üzerinden %2,02 ücret alınmaktadır.

Ekstre atlatılması istenen kredi kartıiçin başvuru SMS ile yapılıyorsa, gönderilen GSM numarasının asıl kartın sistemdeki kayıtlı cep telefon numarası olması yeterli olacaktır. Ayrıca Garanti Bankası müşterisi aynı kredi kartı ile ardı ardına gelen ekstrelerde de ekstre atlat kampanyasından yararlanabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder