3 Eylül 2014 Çarşamba

Kredi Kartı Hesap Özeti Öğrenme


Gün geçtikçe kullanımı artan ve gelirden çok harcanıldığında sıkıntılar yaşatan kredi kartlarının düzgün kullanılmasıyla hayatı kolaylaştırdığı, hatta ev ekonomisine katkıda bulunduğu bile bilinmektedir. Fakat harcamaları kontrol altına almak için hesap özet kontrolünün sıklıkla yapılması esastır. Bunun için bir çok pratik bilgi bulunmaktadır.
Bu pratik bilgilerden bazılarını sıralamak gerekirse;
İnternet Bankacılığı İle Kredi Kartı Hesap Özeti Öğrenme
Kredi kartınızı almış olduğunuz bankanın kurumsal web sayfasına girerek kredi kartı hesap özetinizi görebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken bankanızın size vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme giriş yapmak ve kredi kartı bilgilerinden hesap özetine tıklamanız yeterli olacaktır. Çıkan ekranda nerelere ne kadar harcama yapmışsınız görebilirsiniz.

Atm Bankacılığı İle Kredi Kartı Hesap Özeti Öğrenme
İnternetin olmadığı bir ortamda kredi kartı hesap özetinizi öğrenmek için yapmanız gereken diğer bir yöntem ise kredi kartınızı almış olduğunuz bankaya ait ATM den giriş yaparak hesap özetini öğrenebilir hatta borcunuzu ödeyebilirsiniz. Size en yakın ATM yi öğrenmek için bankanızın kurumsal web sayfasından öğrenebilirsiniz.

Telefon Bankacılığı İle Kredi Kartı Hesap Özeti Öğrenme
Kredi kartınızı almış olduğunuz bankanın tüm soru ve sorunlarınızı çözebileceğiniz hizmetleri arasında olan müşteri hizmetlerini arayarak, karşınıza çıkan sesli yanıt sisteminin size yönlendirmesiyle gerekli tuşlamaların ardından kolayca kredi kartınızın hesap özetini öğrenebilir, dilerseniz kart borcunuzu ödeyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder