14 Eylül 2014 Pazar

Garanti Borç Sorgulama

Garanti Bankası 1946 yılında Ankara'da kurulmuştur. Garanti Bankası işlem hacmiyle Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankasıdır. Bankacılık sektörünün tüm iş kollarında faaliyet gösteren banka hızlı bir şekilde gelişmeye devam etmektedir. Bankanın  %27,54'lük hissesi Doğuş Grubu'na ait olan Garanti, 1990 yılında ilk halka arzı gerçekleştirdi, 1993'te ise Türkiye'de ilk defa yurtdışına hisse ihracı gerçekleştiren kurum oldu. Bugün, Garanti'nin sermayesinin yarıya yakın kısmı halka açıktır. 10.000'i aşan çalışanı, yurtiçindeki 500 den fazla ve yurtdışında Lüksemburg, Malta, Kıbrıs'taki şubeleriyle; kurumsal, ticari, KOBİ bankacılığı ve bireysel müşterilerine çok yönlü finansal hizmetler sunan banka ülkenin en dinamik kurumlarından biridir. Garanti Bankası'nın hayat sigortası ve bireysel emeklilik, finansal kiralama, factoring, yatırım ve portföy yönetimi alanlarında çeşitli finansal iştirakleri bulunmaktadır.
Garanti borç sorgulama işlemlerini tüm Garanti Bankası şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası cep bankacılığı hizmetini kullanarak da Garanti borç sorgulama işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmenin diğer bir yolu da internet üzerinden online olarak hizmet veren bazı web sayfalarını kullanarak gerekli bilgileri girip sorgulama yapmaktır. Garanti Bankası'nın ATM leri aracılığıyla da Garanti borç sorgulama işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası borç sorgulama işlemini size uygun olan şekilde gerçekleştirerek bankaya olan güncel kredi ya da kredi kartı borçlarınızı görüntüleyebilir aynı zamanda ne zaman ödemeniz gerektiği hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder