8 Eylül 2014 Pazartesi

Akbank Kredi Kartı Borç Sorgulama


Akbank, 1948 yılında Hacı Ömer Sabancı'nın öncülüğünde bir grup iş adamı tarafından kurulmuştur. Adana da kurulmuştur. Halka açık anonim şirketi statüsünde olan Akbank günümüzde Türkiye'nin en büyük bankalarından biridir. Akbank, Brand Finance tarafından 3 yıl üst üste Türkiye'nin en değerli markası seçilmiştir. Bankanın yaklaşık 1000 şubesi ve 4.000 den fazla ATM si bulunmaktadır. Ak Finansal Kiralama A.Ş., Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Ak Portföy Yönetimi A.Ş., Akbank AG, Akbank Dubai Limited isminde 5 adet iştiraki bulunmaktadır. Banka birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almış ve bazı projelere finans desteği sağlamıştır. Akbank birçok ilke de imza atmıştır. Kurucu hisselerini satın alan ilk banka olan Akbank bunun yanı sıra Kurumsal Yönetim İlkeleri'ni faaliyet raporunda duyuran ilk banka olmuştur.
Akbank kredi kartı borç sorgulama işlemini birçok yolla gerçekleştirmeniz mümkündür. Akbank şubelerine giderek Akbank kredi kartı borç sorgulama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Akbank kredi kartı borç sorgulama için kredi kartınızla Akbank ATM lerine giderek gerekli adımları takip edebilirsiniz. Akbank kredi kartı borç sorgulama için online olarak web üzerinden gerekli bilgileri girerek borç bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Akbank kredi kartı borç sorgulama işlemlerini size uygun yöntemi tercih ederek yapabilir ve güncel borcunuzla birlikte varsa faiz oranını öğrenebilirsiniz. Böylelikle harcamalarınıza yön vermeniz mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder