22 Ağustos 2014 Cuma

Ssk Dökümü Sorgula

Ssk, yaptığı çalışma sonucunda tüm ayrıntılarını şifresiz olarak sorgulama imkânını bizlere tanıdı. Yapmanız gereken elinize Tc kimliğinizi almak ve sorgu sayfasından bilgilerinizi girerek, sonuçları değerlendirmek, ne olup ne bitmiş karar vermektir.
Ssk dökümü sorgula sayfası için kimlik numaranız, hangi nüfusa kayıtlı iseniz ili, doğum tarihiniz, nüfus cüzdanınızın arka kısmında sol tarafta bulunan cilt numarayı da kullanarak interneti olan her cihazdan bunu öğrenebilirsiniz. Arzu edenler, sadece Ssk değil, diğer pek çok konuda işlemlerini yapmak istiyorsa e-devlet şifresini temin etmesi gerekmektedir. Fakat istediğiniz sadece konumuzun başlığında anlattığımız mevzu ise buna çok da gerek olmadığını zaten anlamışsınızdır.

Bilgilerinizi girdiniz ve karşınıza uzun bir tablo çıktı. Burada hangi senede ne kadar prim yattığından, bugüne kadar toplam yatan prim gün sayısı ve primlerin toplamı dahil detaylıca anlatımı görebilirsiniz. Bu rakamlardan anlam çıkaramadıysanız eğer, bilen birisini bularak ne olduğunu sormanızı yada Ssk binasına giderek durumu, sizin anlayacağınız şekilde açıklamalarını istemeniz yerinde olabilir. Çalışıyorsunuz ve ortada verilen bir emek var. Bunun karşılığını almak için emeklilik yaşınız gelinceye kadar çalışmak, çabalamak devamını getirmek, takdire şayan ve sizlerin faydasına olduğu ise açıktır. Bu yolda ilerleyin ve emeklilik günlerinizde arzu ettiğiniz şekilde bir yaşam tarzına umarız kavuşursunuz. Önemli olan huzurlu ve stres, üzüntüden uzak, son yıllarınızı güzel, verimli şekilde değerlendirmektir, ne dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder