29 Ağustos 2014 Cuma

Garanti Bankası Borç Yapılandırma

GARANTİ BANKASI BORÇ YAPILANDIRMA

Banka sektörünün öncü bankalarında olan ve yenilikleriyle çok sayıda müşteri potansiyeline sahip olan Garanti Bankası müşterilerinin ödeme güçlüğü çektiği zamanlarda da müşterisini mağdur bırakmamak adına gerek kredi kart gerekse çekmiş oldukları kredilerin taksitlerini ödeyebilecekleri küçük rakamlara bölmek için yeniden yapılandırma, yeniden finansman, yardımcı finansman adı altında bir çokkolaylıklar getirmiştir.

 

Bireysel veya Ticari Kredileri Yeniden Yapılandırma 

Çekilmiş olan kredilerin taksitlerinin zamanla oluşan yeni harcamalar yüzünden sıkıntıya girmesi sonucunda borçlar ödenemez hale gelmekte ve zamanla icra durumlarına düşülmekteydi. Fakat bankalar bu konuda önlem almış ve önceki vermiş olduğu kredinin ödenemeyen tutarları için yeniden değerlendirme ve yapılandırma imkânı sunmuştur. Fakat bu yeniden yapılandırma ve taksitlerin küçültülmesi için yapılan işlemler için yeniden bir faiz oranı hesaplaması yaparak kredinin üzerine eklemektedirler. Garanti bankası bu konuda en iyi oranlara sahip olduğundan müşteri memnuniyetini kazanmış bir bankadır. Garanti bankası yeniden yapılandırmalarda müşterinin en son üç ay içerisindeki ödemelerine bakmakta iyi bir durum gördüğünde ve de müşteri sicilinin de düzgün çıkması durumunda bu yapılandırma işlemini gerçekleştirmektedir.

 

Kredi Kartı Borcu Yapılandırma

Kredi kartı borcu yüzünden kara listeye girmek istemeyenler için garanti bankası kendisine başvuru yapan müşterilerin kredi kartı borçlarını yeniden yapılandırma yaparak 9 taksite kadar taksit yapabilmekte ve bunun için düşük faiz uygulaması yapmaktadır.

 

 

 

 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder