25 Haziran 2014 Çarşamba

Akbank Hızlı Para Nedir?

Acil para lazım diyenler için Akbank hızlı para ürününü yazımızda inceleyelim.

Akbank hızlı para nedir?

Hepimizin zaman zaman acil nakit ihtiyaçları olmaktadır. Nakit ihtiyacımızı karşılamak içinse çeşitli yollar deneyebiliriz. Ancak Akbank Axess kredi kartı olanlar acil nakit ihtiyaçlarını her zaman anında karşılamaktadır. Akbank hızlı para sayesine müşteri limitinizi kullanarak acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Akbank hızlı para ürününden yararlanmak istediğiniz limitiniz dahilinde kredi kullanabilirsiniz. Kullandığınız kredi maksimum 9 ay vade ile kullanılır. Ayrıca minimum 2 ay vade seçilmektedir. Hızlı para ile 9 ay vadeye kadar kullanacağınız krediler %0,89 faiz oranı ile hesaplanacaktır.

Akbank hızlı para başvurusu

Akbank hızlı para başvurusu yapmanıza gerek yoktur. Akbank hızlı paradan yararlanmak için Akbank ATM'lerini kullanabilirsiniz. ATM ile anında limitiniz doğrultusunda kredinizi kullanabilirsiniz. ATM haricinde internet bankacılığını kullanarak da kredinizi kullanabilirsiniz. Akbank internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra Kart İşlemlerinden Hızlı Para menüsünü kullanarak kredinizi kullanabilirsiniz.

Akbank hızlı para ile ilgili Akbank yetkilileri ile görüşmek istiyorsanız HP yazıp 2522'ye kısa mesaj göndererek Akbank yetkililerinin sizi aramasını sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder