29 Haziran 2014 Pazar

Kuveyt Türk Kredi Kartı Başvurusu Ve Özellikleri

Kuveyt Türk kredi kartı başvurusu ve özellikleri ile ilgili bilgileri yazımızın devamında inceleyebilirsiniz.

Kuveyt Türk kredi kartı başvurusu yaparak bankanın müşterilerine sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Kuveyt Türk kredi kartı sahibi olduğunuzda bankanın üye iş yerlerinde taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Bu sayede alışverişlerinizi yapıp daha rahat ödeme seçeneklerinden  yararlanabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız alışverişlerden puanlar kazanabilirsiniz. Kazandığınız puanları ise yine Kuveyt Türk üye iş yerlerinde bedava alışveriş yaparak harcayabilirsiniz.

Kuveyt Türk kredi kartı özelliklerinin yanı sıra nakit avans kullanma imkanınızda bulunmaktadır. Nakit avans özelliği sayesinde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak daha kolay olmaktadır. Kredi kartınızın limiti doğrultusunda nakit avansınızı kolaylıkla bankanın ATM'lerinden kullanabilirsiniz. Bu özelliklerin yanı sıra banka çeşitli zamanlarda kredi kartına bazı kampanyalar da düzenlemektedir. Kredi kartı kampanyaları sayesinde indirimlerden yararlanabilirsiniz ve ekstra puanlardan yararlanmanız mümkün.

Kuveyt Türk kredi kartı başvurusu yapmak için bankanın herhangi bir şubesini ziyaret edebilirsiniz. Bankanın şubesine gittiğinizde kredi kartı başvurusu yapmak için gelir belgeniz, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgeniz gerekmektedir. Bu evraklar ile birlikte kredi kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Online olarak Kuveyt Türk kredi kartı başvurusu yapmak için buraya tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada gerekli bilgileri doldurduktan sonra başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder