3 Temmuz 2014 Perşembe

Kredi Kartı İle Türkcell Faturası Borcu Ödeme

Kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işlemini gerçekleştirerek faturalarınızı daha rahat bir şekilde ödeyebilirsiniz.

Türkcell faturalarınızı kredi kartınız ile ödeyerek nakit sıkışıklığı yaşadığınız süreçleri daha rahat atlatabilirsiniz. Her zaman yaşanabilecek olan nakit sıkıntılarınızda faturalarınızı gecikmeye düşürmeye hiç gerek yok. Bunun yerine faturanızı kredi kartınız ile ödeyerek gecikmeye düşmekten kurulabilirsiniz.

Kredi kartı ile Türkcell faturası ödeme işlemini yapmak için bir çok kanal kullanabilirsiniz. Bunlardan biri Türkcell müşteri hizmetleridir. Türkcell müşteri hizmetlerine bağlandığınızda ilgili bölümden kredi kartı ile fatura ödeme işlemini kullanabilirsiniz. Burada güvenli bir şekilde kredi kartı bilgileriniz ile ödemenizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkün.

Türkcell faturanızı kredi kartı ile ödemenin bir başka yolu ise Türkcell bayileridir. Türkcell bayilerini ziyaret ederek istediğiniz aya ait telefon faturanızı kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. Ödemeniz sonrasında otomatik olarak fatura borcu silinecektir.

Türkcell fatura borcunu daha rahat bir şekilde ödemek istiyorsanız kredi kartınıza otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Kredi kartına otomatik ödeme talimatı verdiğinizde Türkcell faturanız son ödeme tarihinde otomatik olarak ödenecektir. Bu sayede fatura takibi yapmanıza da gerek kalmamaktadır. Fatura borcunuz kredi kartınızdan otomatik olarak ödenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder